MENÜ

Mi - Fontos - Club
Egészség? Természet?
     Pénz? Karier?
   
 

Infarktus és a meleg víz  ivása


Talán  el  kellene  sajátítanunk a Kínaiak  és  a Japánok  szokásait. Ezek  evés  közben  forró  teát  isznak,  nem  pedig  hideg  vizet!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az  ugyanis  világos,  hogy  kellemesebb  hideg  italt  fogyasztani  evés  után,  de a hideg  ital megszilárdítja  zsírokat az  ételben  amit  éppen  elfogyasztottatok. 

Ez  az  emésztési  folyamatok  lassulását  idézi  elő.
Abban  a pillanatban,  amikor  amegdermedt  zsír  reakcióba  lép  a gyomorsavakkal,  szétesik  és  felszívódnak  a beleken  keresztül,  mint  ahogy  ezt  egy  egyszerű étel  teszi.


Ez  a dermedt  zsír a belek  falán  lerakódik  és  kialakítja  a feltételeket rákra és infarktusra.
Legjobban  tesszük,  ha  forró  levest  vagy  forró  vizet  iszunk az  étel  után.
Az  infarktus  általános jelei .....
Fontos  megjegyzés az  infarktusról - tudni  kell,  hogy nem  minden  infarktus  jelzi  magát  a bal karban érzett fájdalommal.
Tudatosítanunk kell,  az   állkapocs intenzív   fájdalmát.

Az  infarktus  ideje  alatt  nem  szükséges,  hogy  először  a mellkasban legyen fájdalom.
gyomor  émelygése és  az  intenzív  izzadás szintén az  infarktus  általános  megnyilvánulásai  közé  tartozik!

Az  emberek  60%-a,  akiket álmukban  lepett  meg  az  infarktus,  nem  ébred  fel!!!!
.Az  állkapocs  nagy  fájdalma  a legmélyebb  álomból  is  felébreszti  az  embert!!!
Legyünk  elővigyázatosak  és  tudatosítsuk  magunkban  ezeket a dolgokat..
Minél  többet  tudunk, annál  nagyobbak  az  esélyeink  a túlélésre..

Egy  kardiológus azt  mondta,  hogyha  mindenki,  aki  ezt  a közleményt  olvassa,  és  ezt  elküldi  további  10  embernek, akkor  több  mint  valószinű,  hogy  egy  életet  megmentett.
Olvassátok  el  és  küldjétek  tovább  barátaitoknak!!!!
Életet  menthettek  meg!



Gyógyítható a rák!!!!!!
Bükkszentkeresztről Gyuri bácsi a füves ember és Dr. Dávid Tamás professzor, a Magyarok Házából ill. Lébényből üzeni tisztelettel:
Emberek! Ébresztő!! Gyógyítható a rák!!! Mindig is gyógyítható volt!
Immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és más
gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlő maggal, más
antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!
Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!
Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!
Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginkobiloba, máriatövis mag, a fent említett macska-karom, vörös szőlő magja, töményen, stb.
Minden féle-fajta és színű zöldség, gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben!
A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök, a nevetés, lúgosít!
A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet,
önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!!
Egyéb terápiák minden betegség ellen:
- pozitív gondolkodás, derű, vidámság
- légzésterápia
- reflexzóna masszázs
- mozgás
és még sok más!
Lehet választani a gyógymódok között!
Tehát van megoldás, csak jó helyen kell keresni!
És ez minden betegségre vonatkozik!
A szintetikus gyógyszerek az immunrendszer halálos ellenségei!!!
Amit a kemóval csinálnak, az pusztítás!!! Pont legyengíti az immunrendszert!!!
Az "Orvostudomány a feje tetején" c. könyv szépen elmagyarázza a rák természetét.
Egyéb irodalom is segítségre lehet, csak keresni kell.
Leginkább természetgyógyász területen keressétek! Pl.: Váradi Tibor: Népbetegségek I.; Mária Treben: Gyógyteák, stb.
Ennyit megtehetünk értük.
APRÓ KÉRÉS
Mindenkit kérünk, küldje tovább ezt! Ha csak egy embernek is.
Minden rákosra gondolva, emlékezve.
Légy egyike az együttérző 7 százaléknak!
A felmérések szerint a megkeresettek 93 %-a NEM küldte tovább.
Pedig csak egy sorról volt szó. : Hinni sem kell benne.
Csak nem kell restnek lenni a jóra.
NE maradj közömbös!
****************************

A leggazdagabb és legteljesebb étrendkiegészítő


A Spirulina kékalga a mikroalgák közül a legkorábban felfedezett és legismertebb fajta, természetes és könnyen emészthető teljes értékű fehérjeforrás. Tápanyagtartalmát tekintve kb. 60%-ban tartalmaz fehérjét, vitamin- és ásványianyag-tartalma magas, illetve klorofill- és enzimbőség jellemzi. B12-vitamin-tartalma kimagasló, a béta-karotinoidok teljes spektrumát tartalmazza, emellett fikocianin- és többszörösen telítetlen zsírsav-tartalma is jelentős, a 20 életfontosságú esszenciális aminosavból 18-at tartalmaz. Vitaminok: B1, B2, B5, B6, B9, B12, A, E, C, PP; Mikroelemek: vas, jód, kalcium, nátrium, kálium, réz, magnézium, mangán, cink, foszfor, szelén, króm, vanádium. Ezeknek köszönhető, hogy a Spirulina alga általános egészségjavító, roboráló és egészségmegőrző hatással bír.

Előnyök:

Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Amerikai táplálkozáskutatók a Spirulina algát megvizsgálva azt találták, hogy a Spirulina alga legekkel szolgál számunkra. Nagyobb koncentrációban tartalmaz funkcionális tápanyagokat, melyek a természetes élelmiszerekben, növényekben és magokban fordulnak elő.

A Spirulina algában található esszenciális aminosavak magasan felülmúlják a tejtermékekben és egyéb ételeinkben található mennyiséget. Több mint 60%-os emészthető növényi fehérje tartalmával rendkívüli fehérje forrás.

A Spirulina alga zsírsavösszetétele nagyon kedvező, megtalálható a gamma-linolénsav, ami viszonylag ritkán előforduló, többszörösen telítetlen, egészségvédő hatással rendelkező zsírsavféleség. Csökkenti a vér koleszterinszintjét és azon belül is a káros hatású LDL-koleszterin koncentrációját, miközben növeli az érvédő HDL-koleszterin arányát, lassítja az érelmeszesedést, és értágító hatásának köszönhetően csökkenti a vérnyomást.

A Spirulina alga sejtfala nem emészthetetlen cellulózból épül fel, hanem emészthető mucopoliszacharidból álló réteg képezi külsejüket. Ezért nem terhelik meg a szervezetet, és tartós fogyasztásra is alkalmasak.

Komplex vitamin- és ásványianyag-tartalma az erő és az egészség biztosítéka. Az A-vitamin előanyagának, a béta-karotinnak leggazdagabb természetes forrása. Magas a D-, E-, K-vitamin tartalma, ill. a növényi táplálékokból teljes mértékben hiányzó B12-vitamint tartalmaz, ezért a vegetáriánusok ideális táplálék-kiegészítője.
Sok benne az ásványi anyag is (vas, mangán, magnézium, kálium, cink), mégpedig szerves kötésben, vagyis könnyen felszívódó formában. Béta-karotin-, klorofill- és szelén tartalma miatt szabadgyökfogóként fontos szerepet tölt be az érelmeszesedés késleltetésében, a szervezet ellenálló képességének megerősödésében és a rák megelőzésében. Fikocianintartalma jótékonyan hat a csontvelő regenerációjára, ezért fogyasztása különösen ajánlott sugárkezelések után.

A Spirulina lúgosító jellege meggátolja szervezetünk savtúltengését. Antioxidánsai védik a szervezetet a rákkeltő szabad gyököktől, erősítik a szervezet immunrendszerét, lassítják az öregedés folyamatát. Enzimgarnitúrája segíti az anyagcsere és az emésztés egyensúlyának fenntartását.

Ahhoz is hozzájárul, hogy a tejsavbaktériumok és a bifidobaktériumok élősejtszáma magas értéket érjen el, ezzel segíthet a bélflóra helyreállításában is. A kékalga prebiotikus tulajdonságai miatt a komolyabb betegségekkel együtt a túlszaporodó Candida albicans leküzdésében is fontos szerepet játszhat.

Jótékony hatásból jeles

  • salaktalanítás segítése
  • csontritkulás megelőzése
  • vérképzés támogatása
  • daganat elleni védelem támogatása
  • fogyókúra támogatása, éhségérzet csökkentése
  • sejtanyagcsere, sejtépítés támogatása
  • immunerősítés
  • rákos megbetegedések megelőzése
  • érelmeszesedés késleltetése
  • vitamin- és ásványi-anyag pótlása
  • a szervezet savasságának csökkentése
  • bőr és kötőszövetek rugalmasságának fokozása

 

 

Érdekességek

Spirulina alga az élet forrásából

Földünkön ma 25 ezernél is több algafajta él. Egyesek sós vízben fordulnak elő, vagy édesvíziek, más fajták a talajban, a növényeken vagy sziklákon honosak. A több méter hosszú, tengerekben élő makroalgáktól a mikroszkóppal látható egysejtűekig terjed a fajta gazdagsága. Ilyen mikroalga az apró, kékeszöld spirulina platensis is.

E nélkül az algafajta nélkül életünk aligha lenne elképzelhető. Ennek a spirál formájú, kékeszöld algának köszönhető a Földön az élet valamennyi formája. 3,6 milliárd évvel ezelőtt kezdte el fotoszintézis útján termelni bolygónkon az oxigént, és ezzel megteremtette a magasabb szintű élet lehetőségét. Máig fennmaradtak, és mindig megújulnak ezek a mikroorganizmusok.

A kékalga fogyasztására utaló legkorábbi adatok a 16. századból, Mexikóból kerültek elő. Az indiánok a vízből zöldes színű élelmiszert gyűjtöttek és fogyasztottak nagy mennyiségben.

A vízi majom elmélet szerint őseink a szárazföld meghódítása után egy ideig újra a tengerben és annak közelében éltek, így étrendjükben fontos szerepet játszottak az algák is, amelyek esszenciális aminosavakat, fontos zsírsavakat, sokféle vitamint és ásványi anyagot biztosítottak a szervezetüknek.

Amerikai kutatók a japánok táplálkozási szokásaival, vagyis a tengeri táplálékok fogyasztásával hozzák kapcsolatba, hogy Japánban 66 százalékkal kevesebb tüdőrákos beteg van, mint Angliában vagy az USA-ban, bár egy japán professzor felmérései szerint a japánok ugyanannyit dohányoznak, mint az amerikaiak.

Egy tudományos értekezésben japán tudósok azt állították, hogy a súlyos cukorbetegségben szenvedőknél a Spirulina 8 heti szedése után a cukorérték az enyhe lefolyású cukorbetegek szintjére csökkent. Itt azt is leírták, hogy Japánban sokan szednek Spirulinát, a páciensek 45%-a a szert különböző betegségek ellen szedi, a 25%-a pedig cukorbetegség ellen. A klinikai megfigyelések igazolták náluk, hogy cukorbetegség esetén meglepően jó eredményt lehet elérni.

A sokoldalú biológiai hatásukról ismert mikroalgák a zsírpárnácskák kezelésében is az érdeklődés középpontjába kerültek. A kékalga GLA-zsírsav tartalma és a zsír valamint szénhidrát felszívódását is gátló tulajdonsága valószínűleg ehhez is hozzájárulhat bizonyos mértékben.

A  Spirulina  kiváló vírusellenes hatással is rendelkezik,  tudományos kísérletek igazolják, hogy a herpesz-, influenza- és a HIV-vírusok terjedését is jelentős mértékben gátolhatja.

Kínai kutatók azt állítják, hogy a fikocianin – amely a Spirulina alga kékes színanyagát adja -  még akkor is szabályozza a fehérvérsejtek képzését, amikor az őssejtek kémiai mérgek vagy például radioaktív sugárzás miatt már egyértelműen sérültek. Ennek alapján vetették be a Spirulinát Ukrajnában sugárfertőzöttek kezelésére, miután 1986. április 26-án Csernobilban a békés atomfelhasználás legszörnyűbb katasztrófája bekövetkezett. A reaktormag felrobbant és a radioaktív sugárzás, elsősorban a cézium 137 és a jód 131 izotóp szétterjedt és végzetes sugárfertőzést okozott az ukrán lakosság jelentő hányadában. Az áldozatok őssejtjei oly mértékben sérültek, hogy a mai napig túlságosan kevés fehérvérsejtet és vörösvértestet képez az immunrendszerük. Már 6 héttel a Spirulina  alga adagolásának kezdete után mérhető terápiás sikerekről számolhattak be.

 

 

Asztali nézet